Menu
Home / Catering op locatie / Livecooking

Livecooking

Waar smaak en beleving samenkomen bij jouw op locatie!

Onze Livecooking arrangementen

Laat je verrassen door onze unieke livecooking ervaring, waarbij onze chefs ter plaatse de meest heerlijke gerechten bereiden en een onvergetelijke culinaire reis voor jou en je gasten creëren.

Waar smaak en beleving samenkomen bij jouw op locatie!

Laat je verrassen door onze unieke livecooking ervaring, waarbij onze chefs ter plaatse de meest heerlijke gerechten bereiden en een onvergetelijke culinaire reis voor jou en je gasten creëren. Eten is beleving en bij ons draait alles om het bieden van mooie smaken uit een eerlijke keuken. Met zorg geselecteerde ingrediënten en vakmanschap zorgen wij voor een gastronomische ervaring die al je zintuigen prikkelt en je hart verovert. Laat ons jouw evenement omtoveren tot een culinair feest waar smaak en beleving samenkomen

De keuze is aan jou: of je nu gaat voor een driegangenmenu of een uitgebreid vijfgangenmenu, wij zorgen voor een culinaire ervaring op maat. Onze menu's worden samengesteld uit seizoensgebonden ingrediënten van de hoogste kwaliteit, afkomstig van lokale producenten.

Geniet van de diversiteit en versheid van de producten uit onze regio, zorgvuldig geselecteerd door onze chef-koks om de smaakpapillen van jou en je gasten te verwennen.

Waarom Culivents?

Als liefhebber van eerlijk eten en lokale gerechten, is het kiezen voor een cateraar die met liefde en passie kookt met de beste ingrediënten die de streek te bieden heeft een logische en bewuste keuze. Door te kiezen voor eerlijk eten ondersteun je niet alleen de lokale gemeenschap en boeren, maar draag je ook bij aan duurzaamheid en kwaliteit. Lokale ingrediënten zijn vaak verser en rijker van smaak, wat zich vertaalt in heerlijke gerechten die je gasten zeker zullen waarderen.

Duurzaam

Als actief lid van Dutch-Cuisine kun je bij ons rekenen op ambacht en passie. Wij kiezen voor de juiste producten in het juiste seizoen en koken alle dagen vers en puur.

Biologisch

Zo ongeveer 60% van de producten waar wij mee werken zijn biologisch. De overige 40% wordt duurzaam, lokaal en met passie geproduceerd. Wel zo (bio)logisch toch?

Lokaal

Onze producten zijn seizoensgebonden en met de hand geselecteerd om de kwaliteit van onze streekproducten en gerechten te garanderen.

Catering bij jou op locatie?

Wij horen graag wat wij voor u kunnen betekenen

crossmenuchevron-down