Menu

Ons verhaal

Full service conceptcateraar met passie

Dat zie, voel én proef je! 

Full service conceptcateraar met passie. Die passie fonkelt in onze ogen, proef je in het eten en die ervaar je in de sfeer. Ons hart gaat sneller kloppen als alles op zijn plek valt. Als alles tot in de puntjes verzorgd is. En als we zien dat jij alles loslaat en optimaal kunt ontspannen en genieten. Van eerlijke, lokale en biologische producten. Culivents maakt, samen met jou, van elk moment een blijvende herinnering. Wij zetten alles op alles voor een onvergetelijke ervaring. Voor jou én je gasten. Een tikkeltje eigenwijs maar altijd met passie, die er vanaf spat. Dat zie, voel én proef je. 

Ruben & Imke

Ruben, een talentvolle kok met passie. Een tikkeltje eigenwijs en straight to the point. Zo van; what you see, is what you get. Als persoon, maar ook in de keuken. Want echtheid heeft geen opsmuk nodig. 

Imke, een gastvrouw pur sang. Zij zet alles op alles om ieder event onvergetelijk te maken. Ze brengt rust en overzicht in de dagelijkse hectiek. Ze is een fantastische kok en weet álles over de culinaire geschiedenis. Ze is, elke dag, bewust met voeding bezig. Door haar achtergrond als orthomoleculair voedingsdeskundige, maar ook omdat ze een groot hart heeft voor onze natuur, het milieu en de dieren. 

Ruben & Imke, samen een gouden combinatie. De liefde voor eerlijke, lokale en biologische producten zorgt ervoor dat de kwaliteitsnorm hoog ligt. Iedere dag opnieuw. Dat zie, voel én proef je! 

Culivents 

Maakt van elk moment een blijvende herinnering.

Gezond eten bestellen

Wat wij voor jou kunnen betekenen!

Jouw locatie, jouw evenement. Wij ontzorgen alles op het gebied van catering. Met ongebreidelde en tomeloze energie zorgen wij ervoor dat jouw gasten onze passie kunnen zien, proeven en voelen.

Catering bij jou op locatie?

Wij horen graag wat wij voor je kunnen betekenen.

crossmenuchevron-down