Menu

Catering

Wij cateren een tikkeltje eigenwijs

Eten is een feestje!

Wij cateren een tikkeltje eigenwijs. En dat wil zeggen dat bij ons niks standaard is. Ieder event is anders. Culivents is daarom altijd maatwerk. Jouw ideeën en speciale wensen mixen we met onze kennis en ervaring. Samen komen we tot het perfecte menu. Gegarandeerd van hoge kwaliteit met eerlijke, biologische en lokale producten. Het enige wat wél altijd standaard is. 

Wil jij deze zomer een grote housewarming geven voor al je vrienden en familie die je hebben geholpen met de verhuizing? Of ga je voor een tuinfeest met een bepaald thema? Bereikt er in je familie binnenkort iemand een bijzondere leeftijd? Ga je trouwen met de liefde van je leven? Of moet je juist afscheid nemen van een dierbare en wil je dit nét even wat anders dan anders doen? Culivents maakt van elk moment een blijvende herinnering.

De passie spat er vanaf

We cateren met passie. Ieder event, van intiem tot groots, nemen we serieus. Voor elk event bedenken we een menu op maat dat perfect aansluit bij de gelegenheid. Dat zie, voel én proef je. 

Let’s make some memories 
Let’s make some Culivents!
O ja, er is toch wel iets dat standaard is bij Culivents: hoge kwaliteit, vers en (h)eerlijk eten! Iedere keer weer bedenken we op maat een menu dat perfect aansluit bij de gelegenheid. Jouw speciale wensen zijn onze uitdaging. Bel ons gerust en daag ons uit!

Catering bij jou op locatie?

Wij horen graag wat wij voor je kunnen betekenen.

crossmenuchevron-down