Menu

Blog

Een liefdevol afscheid met uitvaart catering

Herinneringen ophalen terwijl je ongedwongen met elkaar aan tafel zit. Je geliefde herdenken terwijl je zijn of haar favoriete gerecht eet. En dat omringt door familie en goede vrienden. Een persoonlijke afscheidsdienst is voor de nabestaanden een mooi eerbetoon aan de overledene. Dat zit hem natuurlijk in de locatie en de muziek. Maar ook in het moment na het afscheid; het eten. Steeds vaker wordt er een cateringbedrijf ingeschakeld om het afscheid nog persoonlijker en intiemer te maken.

Bijbaan bij Culivents, je beleeft elke keer iets nieuws!

Van lifecooking op locatie tot zakelijke events, van bedrijfsfeesten tot een bruisend feest in eigen tuin. Culivents is met recht een full service conceptcateraar. En dat doen Ruben en Imke allang niet meer alleen.

Kerst op het werk

Niet alleen thuis maar ook op het werk krijgt kerst steeds meer aandacht. We brengen met zijn allen een groot gedeelte van onze tijd op de werkvloer door. Extra belangrijk dus om ook hier tijdens de feestdagen te zorgen voor een fijne sfeer. En daar kan jij als werkgever voor zorgen. Daarnaast is kerst het moment te laten weten wat je medewerkers voor je bedrijf betekenen. Het hele jaar door werken ze hard, staan ze voor je klaar en niks is ze te gek.

Een speciaal afscheid

Afscheid nemen van een dierbare is een zware taak. Natuurlijk wil je dit op een mooie manier doen. Je wilt uitgebreid stilstaan bij het leven van diegene en het liefste ook zijn of haar persoonlijkheid in de dienst laten terugkomen.

Eerlijk, biologisch en lokaal cateren; wat houdt dat in?

Veel cateraars en restaurateurs strooien met termen als eerlijk, lokaal, duurzaam, puur en biologisch. Ze zijn vriendelijk voor het milieu en koken het liefste met seizoensgebonden producten. Maar is dat wel echt zo? Want wat verstaan ze onder eerlijk koken? En hoe houden ze dan precies rekening met het milieu?

Het barbecueseizoen is geopend 

Bijna het hele land heeft zomervakantie en er is één ding wat wij Nederlanders dan massaal tevoorschijn toveren; de barbecue.

Iets te vieren? Maak jouw feest onvergetelijk! 

Een onvergetelijk feest organiseren willen we allemaal. Of het nou een tuinfeest, barbecue, trouwerij of verjaardag is. Wat je ook viert samen met je vrienden en/of familie, jij wilt een feest organiseren waar maanden later nog over gepraat wordt.

Jullie gaan trouwen!

Ongetwijfeld ben je in de wolken en kan je niet wachten om jouw droombruiloft tot in de puntjes te regelen.
Meer nieuwsberichten
crossmenuchevron-down