Menu

Blog

Goede zakelijke catering voegt waarde toe aan een organisatie

Zakelijke catering is een belangrijk onderdeel binnen veel organisaties. Een heerlijke lunch heeft een grote impact op de sfeer binnen een bedrijf. Ook de productiviteit van de medewerkers gaat omhoog.

Curtis Frans kookt de sterren van de hemel bij Culivents

Een toevallige ontmoeting tussen Culivents en Curtis Frans (29) uit Groningen op het Oranjewoud Festival leidde tot een succesvolle samenwerking die nu al ruim een jaar duurt.

Toscaans bruiloft weekend in eigen tuin

Culivents maakt van elk moment een blijvende herinnering. De dag waarop jij en je geliefde elkaar het ja-woord geven omringd door vrienden en familie blijft je natuurlijk altijd bij.

Een liefdevol afscheid met uitvaart catering

Herinneringen ophalen terwijl je ongedwongen met elkaar aan tafel zit. Je geliefde herdenken terwijl je zijn of haar favoriete gerecht eet. En dat omringt door familie en goede vrienden. Een persoonlijke afscheidsdienst is voor de nabestaanden een mooi eerbetoon aan de overledene. Dat zit hem natuurlijk in de locatie en de muziek. Maar ook in het moment na het afscheid; het eten. Steeds vaker wordt er een cateringbedrijf ingeschakeld om het afscheid nog persoonlijker en intiemer te maken.

Bijbaan bij Culivents, je beleeft elke keer iets nieuws!

Van lifecooking op locatie tot zakelijke events, van bedrijfsfeesten tot een bruisend feest in eigen tuin. Culivents is met recht een full service conceptcateraar. En dat doen Ruben en Imke allang niet meer alleen.

Kerst op het werk

Niet alleen thuis maar ook op het werk krijgt kerst steeds meer aandacht. We brengen met zijn allen een groot gedeelte van onze tijd op de werkvloer door. Extra belangrijk dus om ook hier tijdens de feestdagen te zorgen voor een fijne sfeer. En daar kan jij als werkgever voor zorgen. Daarnaast is kerst het moment te laten weten wat je medewerkers voor je bedrijf betekenen. Het hele jaar door werken ze hard, staan ze voor je klaar en niks is ze te gek.

Een speciaal afscheid

Afscheid nemen van een dierbare is een zware taak. Natuurlijk wil je dit op een mooie manier doen. Je wilt uitgebreid stilstaan bij het leven van diegene en het liefste ook zijn of haar persoonlijkheid in de dienst laten terugkomen.

Eerlijk, biologisch en lokaal cateren; wat houdt dat in?

Veel cateraars en restaurateurs strooien met termen als eerlijk, lokaal, duurzaam, puur en biologisch. Ze zijn vriendelijk voor het milieu en koken het liefste met seizoensgebonden producten. Maar is dat wel echt zo? Want wat verstaan ze onder eerlijk koken? En hoe houden ze dan precies rekening met het milieu?
Meer nieuwsberichten
crossmenuchevron-down