Menu

Blog

Een speciaal afscheid

Afscheid nemen van een dierbare is een zware taak. Natuurlijk wil je dit op een mooie manier doen. Je wilt uitgebreid stilstaan bij het leven van diegene en het liefste ook zijn of haar persoonlijkheid in de dienst laten terugkomen.

Eerlijk, biologisch en lokaal cateren; wat houdt dat in?

Veel cateraars en restaurateurs strooien met termen als eerlijk, lokaal, duurzaam, puur en biologisch. Ze zijn vriendelijk voor het milieu en koken het liefste met seizoensgebonden producten. Maar is dat wel echt zo? Want wat verstaan ze onder eerlijk koken? En hoe houden ze dan precies rekening met het milieu?

Het barbecueseizoen is geopend 

Bijna het hele land heeft zomervakantie en er is één ding wat wij Nederlanders dan massaal tevoorschijn toveren; de barbecue.

Iets te vieren? Maak jouw feest onvergetelijk! 

Een onvergetelijk feest organiseren willen we allemaal. Of het nou een tuinfeest, barbecue, trouwerij of verjaardag is. Wat je ook viert samen met je vrienden en/of familie, jij wilt een feest organiseren waar maanden later nog over gepraat wordt.

Jullie gaan trouwen!

Ongetwijfeld ben je in de wolken en kan je niet wachten om jouw droombruiloft tot in de puntjes te regelen.

Maak van jouw zakelijke event een groot succes

Als je een zakelijk event organiseert wil je waarschijnlijk maar één ding; een onuitwisbare indruk achterlaten. Om dat te bereiken denk je out-of-the-box, ben je uniek en inspirerend.

Ben jij al klaar voor Pasen?

De meeste mensen denken bij Pasen aan chocolade-eitjes, de vrolijke gele kleur van de lente, een paashaas en eten. Vooral veel eten én dat twee dagen lang.

Alle ins en outs over kiemgroenten 

Ineens waren ze hot en happening en gaven ze iedere lunch of diner kleur, crunch en net dat beetje extra. Kiemgroenten; de jonge en nog niet volgroeide versies van groente.
Meer nieuwsberichten
crossmenuchevron-down