Brood
Biologisch breekbrood met pesto & kruidenboter √
Soep
Lentesoep van doperwten en munt √
Met crème fraîche, citroenrasp en knapperige tuinkruidencroutons
Optioneel: met stukjes lamsham van de lokale slager
Voorgerechten
Vitello tonnato van lokaal kalfsvlees
Met tonijnmayonaise, kappertjes, rucola en ingelegde radijs
Salade van gerookte forel (uit Nederlandse kwekerij)
Met groene asperges, krieltjes en vinaigrette van daslook
Salades
Salade van gegrilde groene asperges, tuinbonen, pecorino en citroenolie √
Kleurrijke salade van seizoensgroenten √
Met o.a. rettich, venkel, wortel, tuinradijsjes en frisse kruidenolie
Hoofdgerechten
Runderstoof van regiorund
Langzaam gegaard in witte wijn met prei, wortel, daslook en een vleugje citroen
Langzaam gegaarde procureur van lokaal varken
Royaal gesneden, met grove mosterd, honing en rozemarijn
Op de huid gebakken snoekbaars (Nederlands)
Geserveerd met een saus van witte wijn, dragon en fijne kruiden
Geroosterde primeurkrieltjes √
Met zeekraal, citroen en dille
Gerookte parelgort √
Met courgette, venkeltop en groene kruiden
Gegrilde seizoensgroenten van de kamado √
Met o.a. jonge prei, wortel, raapstelen en pastinaak
Te bestellen vanaf 20 personen
Inclusief borden & bestek vuil retour