Menu

Seizoensbuffet

Brood
Biologisch breekbrood met pesto & kruidenboter

Soep
Courgette met citroen en basilicum
geserveerd met stukjes gegrilde boerderijkip

Voorgerechten
Rundercarpaccio van regio rund met pesto, oudekaas van de kaasboerderij, zongedroogde tomaatjes, rucola, geroosterde pittenmix, olijfolie, peper en zout
Warm gerookte zalm uit onze smoker met veldsla, rode ui, bietjes, kappertjes en kruidenvinaigrette

Salades
Salade van mesclun, bietjes, walnoten, geitenkaas en balsamicocrème
Frisse rauwkost salade met komkommer, paprika, prei, tomaat en huisgemaakte kruidendressing

Hoofdgerechten
Rouleau van boerderijkip en pancetta geserveerd met jus van rodewijn & tijm
Rozemarijn spies met gehakt geserveerd met een saus van gepofte tomaten
Roodbaars op de huid gebakken met een saus van saffraan
Gepofte krieltjes met tijm, rozemarijn, knoflook, olijfolie en zeezout
Gebakken rijst met specerijen, ingelegde citroen en paprika
Op houtskool gegrilde seizoensgroenten van de kamado

Te bestellen vanaf 20 personen
Inclusief borden & bestek vuil retour

34,50

Seizoensbuffet

Offerte aanvragen

Proef het seizoen

Wisselend per seizoen en altijd vers!
crossmenuchevron-down