Amuse: Bruschetta Trio
- Klassiek met tomaat, basilicum en balsamico
- Met ricotta, honing en geroosterde walnoten
- Met gegrilde aubergine en pecorino
Voorgerecht: Carpaccio di Manzo
Dun gesneden rundvlees met rucola, Parmezaanse kaas, pijnboompitten en truffelmayonaise.
Tussengerecht: Zuppa di Pomodoro
Romige tomatensoep met geroosterde paprika en basilicum, geserveerd met focaccia-krokant.
Pasta: Ravioli di Funghi
Huisgemaakte ravioli gevuld met paddenstoelen, overgoten met een salieboter en truffelolie.
Hoofdgerecht: Tagliata di Manzo met Rodewijn-Rozemarijnsaus
Dun gesneden entrecote, perfect medium-rare gegrild, geserveerd met een rijke rodewijnsaus op basis van sjalotten, knoflook en verse rozemarijn.
Aangevuld met geroosterde seizoensgroenten en een romige aardappelpuree met Parmezaanse kaas.
Kaasplateau: Formaggi Italiani
Selectie van Italiaanse kazen zoals Gorgonzola, Taleggio en Pecorino, geserveerd met vijgencompote en notenbrood.
Dessert: Tiramisu al Limoncello
Een frisse variant op de klassieke tiramisu, met limoncello en witte chocolade.