Wij zijn 16-02 t/m 24-02 gesloten i.v.m. vakantie vanaf 25-02 staan wij weer voor u klaar!

Menu

Barbecue workshops

Inspirerende barbecue workshops op maat

Nooit standaard

De barbecue workshop is nooit standaard. Wij passen de workshop aan op de doelgroep en op de locatie waar deze gegeven wordt. Gegarandeerd van hoge kwaliteit met eerlijke, biologische en verse producten. Het enige wat wél altijd standaard is. De workshop is geschikt als teambuilding event, personeelsuitje, client event of een kans om te werken aan klantenbinding. Ook ben je van harte welkom met je familie en/of vrienden om de workshop te volgen!

Wat gaan we doen?

We starten om 13:00u met een hapje en een drankje. Wij vertellen ondertussen over de gerechten en de technieken die gaan gebruiken. We laten de recepten zien en daarna gaan we aan de slag. Je kiest zelf wat je gaat maken. Zo vormen er leuke, natuurlijke groepjes met mensen die elkaar wel of niet kennen. Samen werk je aan een gerecht wat jou aanspreekt en/of waar je graag meer over wilt leren. Je leert over smaak, bereidingstechnieken en over de lekkerste combinaties. Je mag gebruik maken vanal onze barbecue- en keukenspullen, denk aan de Basterds, smokers, Ofyr, Dutch Ovens, Pizza oven én onze fire pits. Tijdens het uitsloven zorgen wij ervoor dat je voorzien wordt van een drankje. We werken met zijn allen samen en leren elkaar ondertussen beter kennen. Het teamgevoel stijgt! Met als moment suprême; samen lekker eten!

De workshop is voor minimaal 10 personen. 

De eerstvolgende barbecue workshop vindt plaats in het najaar. Houd onze socials (Facebook en Instagram) in de gaten om als eerste op de hoogte te zijn!

Catering bij jou op locatie?

Wij horen graag wat wij voor je kunnen betekenen.

crossmenuchevron-down